سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

پاسخ ژاپن به پرتاب‌های موشکی کره شمالی

پاسخ ژاپن به پرتاب‌های موشکی کره شمالی نیروی هوایی ژاپن در پاسخ به پرتاب چند موشک از سوی کره شمالی رزمایشی مشترک با ارتش آمریکا برگزار کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۶ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 06
کد خبر: ۱۵۷۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری ژاپنی «کیودو» به نقل از وزارت دفاع توکیو گزارش کرد، نیروی هوایی ارتش ژاپن یک مانور نظامی مشترک را با ارتش آمریکا در واکنش به پرتاب موشک‌های بالستیک از سوی کره شمالی برگزار کرده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، طبق این گزارش، این رزمایش مشترک در محل «دریای چین شرقی» در نزدیکی جزیره «کیوشو» در جنوب ژاپن برگزار شد.

خبرگزاری کیودو نوشت، در این رزمایش پنج جنگنده اف-2 متعلق به ژاپن، دو بمب‌افکن استراتژیک مدل بی-1بی آمریکا و دو جنگنده اف-16 آمریکا شرکت داشتند.

صبح روز شنبه ارتش کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد، کره شمالی چهار موشک بالستیک کوتاه‌برد به دریای زرد در شرق شبه جزیره کره شلیک کرده است. وزارت امور خارجه کره‌شمالی روز جمعه به آمریکا درباره رزمایش نظامی هوایی که در نزدیکی این کشور در حال انجام است هشدار داد.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه کره‌شمالی، پیونگ‌یانگ از آمریکا خواست تا رزمایش هوایی تحریک آمیز را متوقف کند و هشدار داد که تحریک مستمر، اقدام متقابل مستمر به دنبال خواهد داشت.

کره جنوبی روز پنجشنبه نیز اعلام کرده بود که کره شمالی سه موشک بالستیک کوتاه‌برد شلیک کرده است. به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، پیونگ یانگ تا کنون در سال 2022 بالغ بر 33 پرتاب موشکی انجام داده است. کره شمالی تاکید کرده پرتابها‌ی موشکی خود را در پاسخ به تحریکات کره جنوبی و آمریکا به اجرا در آورده است.

این دو کشور اخیرا به اجرای مانورهای نظامی گسترده‌ای که گاها ژاپن نیز در آن شرکت داشت، پرداختند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار